Taloushallinnon ammattilainen palveluksessa – Elina Myllymäki

Kuka minä olen?
Olen taloushallinnon ammattilainen.

Taloudenhoito ja talousasiat ovat olleet lähellä sydäntäni nuoresta lähtien. Vuonna 1992 eli 16-vuotiaana sain ensikosketukseni kirjanpitoon, kun aloin tehdä oman talouteni kulukirjanpitoa. Se jatkuu edelleen. Ylioppilaaksi päästyäni vietin pari mietintävuotta Espanjassa. Suomeen palattuani 1998 pääsin taloushallinnon avustaviin tehtäviin ja tiesin heti, että se on "minun juttuni".

Kouluttautumiseni alalle on tapahtunut työn ohessa 1999-2003. Työtehtävät tänä aikana kehittyivät koko ajan vaativammiksi ja samaan aikaan suoritin taloushallinnon ammattitutkinnon, erikoisammattitutkinnon ja talouspäällikön tutkinnon. Sen jälkeen olen ylläpitänyt ja kehittänyt ammattitaitoani lukuisilla syventävillä kursseilla taloushallinnon eri aihepiireistä.

Parin vuoden äitiysvapaan jälkeen toimin kirjanpitäjänä suuressa kansainvälisessä konsernissa, josta siirryin vuonna 2008 helsinkiläiseen pk-yritykseen talouspäälliköksi. Vuodesta 2007 alkaen olen toiminut tilitoimistoyrittäjänä yrittäjien apuna ja tukena.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!